3.155 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Horeca topper in Amsterdam

6 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Binnenlopen bij ons is een feest voor onze gasten, want jij vangt ze op met een glimlach. Jouw houding is bepalend voor de beleving, en jij weet goed met die verantwoordelijkheid om te gaan. We zoeken naar medewerkers die gastheerschap naar een nieuw niveau brengen. Met persoonlijke aandacht voor de wensen van onze gasten, en met kennis van de gerechten, dranken en wijnen zorg jij voor een ultieme ervaring.

Over ons

Wij liggen op een unieke plaats in Amsterdam, namelijk aan het IJ op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met 380 zitplaatsen, waarvan 180 op het terras aan het water, is het een van de grotere restaurants in Amsterdam. Wij zijn 365 dagen in het jaar geopend van 09.00 uur tot minimaal 01.00 uur.
Het publiek dat bij ons te gast is, is zeer gevarieerd. Wij zijn er dan ook op ingericht om zowel de zakelijke bezoekers, a la carte gasten, groepen, gezinnen met kinderen en terrasgenieters zo goed mogelijk in hun wensen te voorzien.
Onze gasten komen vaak in golven binnen wegens de aankomst van de pont of de fantastische evenementen op het NDSM-terrein zoals o.a. IJhallen.
Dit vergt de nodige flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en creativiteit, zowel van de bediening als van de keuken. Een goede samenwerking tussen bediening en keuken is daarbij van het grootste belang. Wij steken veel tijd en energie in de begeleiding van ons personeel. Samen gaan we voor een topbeleving van de gast in ons restaurant.

Jij als medewerker binnen het team?

Als medewerker in de bediening kun je bij ons in verschillende functies aan de slag: als barman, runner of wijkloper. We leiden je (indien nodig) op, zodat je alle taken kunt vervullen. Flexibiliteit is ten slotte erg belangrijk om als team goed te kunnen draaien. Bovendien is er altijd iets te doen hier: uiteraard staat het vervullen van de wensen van onze gasten op nummer 1: placeren van de gast, bestellingen opnemen en uitserveren en opletten of de gast nog vragen heeft. Daarbij willen we ons restaurant uiteraard zo mooi mogelijk presenteren: tafels uithalen en schoonmaken, algemene verzorging van het restaurant. Daarnaast heb je ook nog oog voor hoe we nog beter voor onze gasten kunnen zorgen. Stilzitten is geen optie, maar daar hou jij toch niet van.

Wat bieden wij?
  • Een fulltime/parttime functie met flexibele inzetbaarheid
  • Lekker knallen in een jong en energiek team
  • Een omgeving waarin je elke dag van elkaar leert
  • Je werkt in een gaaf restaurant in

Vereisten

  • Ervaring is een pré, geen must

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Restaurant cafe IJ-kantine in Amsterdam Noord is een jong en dynamisch bedrijf gelegen op het voormalige NDSM terrein. Riant uitzicht over het IJ en een goede verbinding met het Centraal Station.

Bedrijfsnaam: De IJ-Kantine


Bedrijfsnaam:

De IJ-Kantine


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.