2.316 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Commercieel medewerker Telecom in Breda

30 mei 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Breda
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Callcenter
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Het bedrijf: 

Met 3 verschillende locaties in het hart van het gezellige centrum in Breda, laat dit contact center jou je grenzen verleggen. Je werkt in een jong, dynamisch team dat gespecialiseerd is in professioneel klantcontact: zowel front-office (call, mail, chat) als backoffice activiteiten. Dit geeft jou de ruimte om communicatief sterk te worden waaruit de beste prestaties voortvloeien.

De baan:

Het grootste telecommunicatiebedrijf van Nederand is op zoek naar een commercieel talent met een proactieve instelling die beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Zij zoeken mensen die niet bang zijn de telefoon in de hand te nemen en om de onmisbare schakel te zijn tussen het bedrijf en nieuwe potentiële klanten. Je bent enthousiast en doortastend, weet wat je moet zeggen om de potentiële klant warm te maken en je kunt interesse wekken voor een vervolgafspraak met de accountmanager van de opdrachtgever.

Je zult werkzaam zijn bij een snelgroeiend bedrijf waar de mogelijkheden aan je voeten liggen. Je zult betaalde trainigen en coaching krijgen en aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek. Je zult werkzaam zijn in het centrum van Breda en samenwerken met een fijn en gezellig team waar een ontspannen sfeer heerst. Transparante communicatie zorgt voor een goede onderlinge band en de inbreng van initiatief wordt altijd gewaardeerd. Flexibiliteit staat centraal en je mag op werkdagen zelf je werktijden bepalen tijdens openingstijden (09:00-17:00)
Jouw profiel

Overige info: 

Denk jij de commercieel professional te zijn die slim genoeg is om de juiste dingen te zeggen? Je bent niet verlegen maar komt ook niet dwingend over tijdens een verkoopgesprek en weet de account gewenste oplossingen te bieden. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met ons op en verrijk je cv. 

Vereisten

Je bent gedisciplineerd en werkt gestructuurd (vereist)
Je bent enthousiast en kunt overtuigend zijn (vereist)
Je bent handig met computers (vereist)
Je bent prestatiegericht en levert graag een bijdrage aan het bedrijf (vereist)Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn hèt uitzendbureau voor studenten. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Breda, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam en Utrecht en hebben bijbanen in allerlei gebieden. Als deze functie niets voor jou is, kan je altijd even bellen met de vestiging bij jou in de buurt om te kijken wat de mogelijkheden zijn.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.