3.212 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Spoelkeuken & logistiek distributie medewerkers KLM achter douane in Schiphol Airport

18 juli 2018
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 22 juli (nog 4 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Schiphol Airport
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

BQ zoekt met spoed fulltime en parttime medewerkers voor de KLM Lounges (dit zijn de luxe wacht-ruimtes/lounges achter de douane te Schiphol, waar geselecteerde reizigers, alvorens ze gaan vliegen, nog even rustig kunnen relaxen en genieten van een lekker hapje en drankje) fulltime, parttime, maar ook voor de flexibele (bijbaan):

  • Spoelkeuken Medewerkers ( eventueel in combinatie met logistiek distributie werk) 

Het gaat bij BQ om jouw persoonlijkheid en jouw werk-instelling: wil jij echt graag werken, ben jij een positieve en energieke persoonlijkheid, ben jij serieus en betrouwbaar, kan jij je flexibel en professioneel opstellen, kan je hard werken, kan je zelf werk zien en aanpakken, ben je sociaal en vriendelijk, kan je goed onder leiding van andere werken? Als jij jezelf denkt te herkennen in deze eigenschappen dan horen wij heel graag met spoed van je!!

Diensten worden in overleg ingeroosterd, dus het goed te combineren naast de studie of opleiding. Zoek jij juist meer regelmatig en vast werk, dan is dat ook helemaal super. Je kunt er op vaste dagen aan de slag!

We hebben het altijd erg druk, dus hoe meer je kan werken, hoe beter! Dus ook heel graag fulltimers en parttimers gezocht. (Engelstalige zijn ook van harte welkom!!)

BQ is een drukke, gezellige persoonlijke betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Heb jij de juiste werk-instelling, meldt je dan direct bij ons aan.

We horen graag met spoed van je!

Groetjes van het BQ teamVereisten

Wat wij vragen:

  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent sociaal, collegiaal, vriendelijk en werkt graag in teamverband
  • Gastvriendelijk / beleefd en betrouwbaar
  • Vrolijke, enthousiaste positieve persoonlijkheid
  • Je bent representatief en niet te verlegen
  • Minimaal woordje Engels sprekend
  • Iemand die initiatief en inzet toont / harde werker
  • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam en of Schiphol

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 22 juli (nog 4 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn ruim tien jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca-, Hospitality-Event- Branche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt.

Wij hebben één vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelt daarmee al haar vaardigheden, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers!

Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep en Royal FloraHolland Aalsmeer.

Wij zijn actief binnen de horecabranche, waarbij wij beschikken over een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan Partycateraars, Partychepen, Evenementen / Festivals / Concerten, Restaurants, Grand cafés, SCHIPHOL (achter de douane), internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Muziek gebouw 't IJ, Amsterdam Toren etc.

Daarnaast zijn wij actief op het gebied van Restaurant lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam.

Wij zijn ook altijd aktief aan het werven voor de bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud!

Bij ons is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten.

We horen graag van je.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.