4.521 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Klantenassistent Vis Makro Wateringen (12 uur) in Wateringen

15 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Wateringen
Soort werk: Callcenter / Customer service
Branche: Retail | Groothandel
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Makro Wateringen zoekt collega’s!


Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een aantrekkelijke winkel door een verkoopkrachtige presentatie van artikelen, waarbij veiligheid en productkwaliteit gewaarborgd zijn. Je realiseert klanttevredenheid door je bewust te zijn van de invloed van eigen houding ten opzichte van klanten. 
Je voert intern transport activiteiten uit alsook het dagelijks vulproces conform interne regelgeving en op instructie van de Afdelingsassistent en / of Afdelingsmanager.

Op de onze visafdeling werk je dagelijks met de meest verse producten die je maar kan bedenken. Dagelijks worden de lekkerste verse vissen geleverd en die moeten natuurlijk aantrekkelijk gepresenteerd en verkocht worden!

Lijkt het jou leuk om je steentje hieraan bij te dragen en heb je enige affiniteit en ervaring met het handelen en behandelen van vis, reageer dan direct!

Wat bieden wij:
  • Een leuke functie in een uitdagende winkelomgeving;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Ruimte voor zelfontplooiing en intiatief;
  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsense
  • Een passend arbeidsvoorwaardenpakket
     

Vereisten

Wil je werken in een leuk team, ervaring opdoen op verschillende afdelingen binnen Makro, werken op tijden die passen bij je lesrooster of privesituatie en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar?

Solliciteer dan direct via de ''Solliciteer'' button en geef even aan op welke afdeling je graag zou willen werken en wat je beschikbaarheid is. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact met je op. 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!


Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Makro, met 17 vestigingen in Nederland, bestaat al 45 jaar in Nederland en vernieuwt momenteel op vele fronten. Van een zelfbedieningsgroothandel naar een partner voor ondernemend Nederland. Van producten nu ook naar diensten en zelfs kennisdeling en van singlechannel (de vestigingen) naar multichannel (bezorging en internet). Makro is een merk waar alle medewerkers met passie bezig zijn om een professionele partner voor ondernemers te zijn. Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Sinds 1 januari 1998 behoort Makro tot de Duitse beursgenoteerde METRO Group, een internationaal georiënteerde handels- en dienstengroep. METRO Cash & Carry (een divisie van METRO Group) heeft meer dan 700 Makro- en METRO-vestigingen in 29 landen. In Nederland werken ongeveer 3.500 medewerkers, waarvan ca. 250 medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Bedrijfsnaam: Makro Nederland


Bedrijfsnaam:

Makro Nederland


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.