5.154 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Klantadviseur freo in Eindhoven

8 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Callcenter / Customer service
Branche: Callcenter
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 10,71
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij minimaal 4 keer 4 uur flexibel beschikbaar? Wil jij de komende 1,5 jaar jezelf ontwikkelen op communicatief gebied en je carrière een boost geven? Heb jij affiniteit met de financiële sector en ervaring met klantcontact? ben jij op zoek naar een inhoudelijke bijbaan, die uitstekend op jouw CV staat en wil jij elke dag leren over een uitzonderlijke manier van service verlenen? Lees snel verder waarom jij dan de geschikte persoon bent voor de functie van klantadviseur voor Freo in hartje Eindhoven.

Wat ga je doen?
De standplaats van deze vacature is in het centrum van Eindhoven, bij Freo, hét online label van de Rabobank voor consumentenkredieten. Het realiseren van droomdoelen van mensen staat hier centraal. Je komt te werken in een hecht klantcontactteam van ruim 60 HBO- en WO studenten en afgestudeerden. Jij staat de klant bij in de gehele procedure van de aanvraag van een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet.

Hoe ziet je dag eruit?
Wanneer je ´s ochtends aankomt, zie je dat een klant online gegevens heeft achtergelaten voor een kredietaanvraag. Naar aanleiding daarvan neem jij contact met de klant op. Je helpt met het afhandelen van hun kredietaanvraag en je bespreekt de persoonlijke situatie, de inkomensgegevens en controleert het BKR. Tussendoor beantwoord je inkomende vragen over onder andere de offerte via telefoon, e-mail of chat. Iedere dag ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten voor de klant door mee te denken over vragen en klachten die binnenkomen. Op donderdag sluit je dag af met een borrel waar jij samen met je collega´s proost op de positieve reacties van klanten.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jje bent nog bezig met je HBO / WO opleiding. en je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Daarnaast heb je natuurlijk een enorme drive om jezelf te ontwikkelen en uitgedaagd te worden in je werk. Je bent communicatief sterk en je zet van nature net dat stapje extra. Je bent in het bezit van je WFT basis en Consumptief krediet of je bent bereid deze te halen.

Wat bieden we jou?
Na alles wat wij van jou vragen, bieden wij jou natuurlijk ook wat.
Een opleiding betaald door Studentalent: certificaten WFT Basis en Consumptief Krediet. Deze staan goed op je CV. Daarnaast bieden wij 119 verschillende online opleidingen en cursussen aan via GoodHabitz, welke jij kan volgen wanneer je maar wilt. Studentalent staat voor uitstekend persoonlijk contact én je krijgt per week uitbetaald. Daarnaast krijg je ook nog je reiskosten vergoed.

* Studentalent is gedurende het hele jaar op zoek naar servicegerichte mensen voor deze vacature. De eerst volgende startdatum is zaterdag 22 september 2018. Er zijn meerdere startmomenten per jaar dus mocht september niet goed uitkomen, neem dan even contact op.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gedrag en Maatschappij
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsnaam: Studentalent Eindhoven


Bedrijfsnaam:

Studentalent Eindhoven


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.