4.645 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Parttime logistiek leuk werk! Voor jong en oud! Bloemenveiling in Aalsmeer

14 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Aalsmeer
Soort werk: Krant- en postbezorging
Transport / Chauffeur / Koerier
Schoonmaak / Facilitair
Productie
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

BQ zoekt met spoed voor opdrachtgever Royal FloraHolland te Aalsmeer: (m/v). Bloemen verdelers. Jij rijdt op de veiling met een verdeeltrekker(tje) (een klein elektrisch wagentje, simpel te besturen...iedereen kan het en het is nog leuk om te doen ook!) de bloemen rond. Echt een leuke parttime vaste job om te combineren met je andere bezigheden (hobby, studie, werk, etc.). Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en leeftijd maakt niets uit, zolang je maar gezond en fit bent.

Per direct aan de slag! Top job, voor iedereen die graag aan de slag wil gaan! Goede verdiensten: vanaf 23 jaar all in ruim 13,- euro per uur + reiskostenvergoeding! ( ook zeer hoge jeugdlonen / dubbel CAO-loon!!)

Flowering the World:

Op een steenworp afstand van Schiphol ligt Royal FloraHolland Aalsmeer: de grootste veiling voor bloemen en planten ter wereld (sierteelt). Dit is nergens anders in de wereld te aanschouwen! Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistieke en rationele processen. Het is een trotse Koninklijke Nederlandse coöperatie van meer dan honderd jaar oud!

Elke dag worden er door de logistiek medewerkers, direct of via de veilingklok, miljoenen bloemen en sierplanten verhandeld en brengen ze wereldwijd vraag en aanbod samen. Of je nu bloemen tegenkomt in Amsterdam, Parijs of New York, ze zijn er bijna altijd gekomen via Royal FloraHolland.

Functie-omschrijving:

Als parttime verdeler ben je onderdeel van een logistiek traject, waarbij iedere schakel van belang is. Jij rijdt met je (elektro) trekker naar het magazijn en haalt daar een volle stapelwagen met bloemen op (die staat al klaar). De stapelwagen koppel je eenvoudig aan je trekker. Je hebt geen diploma's nodig om op deze trekkers te kunnen en mogen rijden. Het is heel simpel en leuk om te doen, iedereen kan het!

Vervolgens krijg jij instructies via je headset waar jij met je trekker naar toe moet rijden om de bloemen af te leveren. Je rijdt met je trekker naar de juiste bestemmingen en zet het opgegeven aantal bloemen handmatig over op de verschillende karren van de kopers. Zodra je stapelwagen leeg is rij je weer terug naar het magazijn om je van een nieuwe volle stapelwagen te voorzien.

De werksfeer bij FloraHolland: Het is zelfstandig en nauwkeurig leuk werk om te doen. Je werkt alleen en dus zelfstandig aan je eigen taken en verantwoordelijkheden. Maar dan wel samen binnen een enorm groot team van gelijkgestelde werknemers die ook allemaal hetzelfde werk aan het doen zijn. Medewerkers ervaren het werken bij de bloemenveiling als prettig en leuk werk. ‘Goede sfeer onderling met collega’s’, ‘collega's zijn bereid om elkaar te helpen’, ‘gezellige behulpzame vriendelijke collega’s’.

Functie-eisen:

Voor de functie van verdeler (noem het magazijn -/ logistiek medewerker/ orderpicker) zoeken wij parttime medewerkers die op maandag tm vrijdag wekelijks kunnen werken (minimaal 2/3 ochtenddiensten per week / maximaal 5 ochtenddiensten per week). Het betreft vast werk, dus niet tijdelijk!

Het is altijd vroeg dag bij FloraHolland. 's Morgens om 6.10 uur melden/ de diensten starten om 6.15 uur. Kortom, deze functie is alleen geschikt voor ochtendmensen, mensen die absoluut geen moeite hebben met vroeg opstaan! Gemiddeld zal de arbeidsduur ongeveer iets meer dan 4 uur per dag zijn. De eindtijd van je dienst is afhankelijk van de hoeveelheid werk en dus flexibel. Kortom, er blijft genoeg tijd over om de rest van je dag nog andere bezigheden in te plannen.

Werkdagen zijn op maandag tm vrijdag ( weekend gesloten). Diensten worden in gezamenlijk overleg ingeroosterd. Het is een flexibele job, echter de voorkeur gaat uit naar medewerkers die minimaal 2/3 ochtenden per week willen en kunnen werken. Wil jij graag 4 of 5 ochtenden per week werken...dan is dat natuurlijk helemaal TOP!

 • In verband met de werkzaamheden moet je minimaal 1,65 meter lang zijn.
 • lichamelijk gezond en fit.
 • Nederlands spreken en lezen.
 • Vanaf 18 jaar, daarna maakt leeftijd niets meer uit, mist je maar gezond en fit bent! We horen dus ook graag van 50 plussers en 60 plussers!
 • Het werk is ook prima geschikt voor dames. Dus dames...we horen graag van jullie!
 • Jij zoekt parttime werk (en dus niet fulltime werk) !!
 • Woonachtig binnen een straal van maximaal 50 kilometer van Aalsmeer.
 • Beschikking hebben over eigen vervoer / eigen auto.

Heb jij interesse in deze parttime functie, dan horen wij dat graag met spoed van je.

Je kunt per direct aan de slag! We horen graag van je!

Alvast bedankt.

Groeten van het BQ teamVereisten

 • In verband met de werkzaamheden moet je minimaal 1,65 meter lang zijn.
 • lichamelijk gezond en fit.
 • Nederlands spreken en lezen.
 • Vanaf 18 jaar, daarna maakt leeftijd niets meer uit, mist je maar gezond en fit bent! We horen dus ook graag van 50 plussers en 60 plussers!
 • Het werk is ook prima geschikt voor dames. Dus dames...we horen graag van jullie!
 • Jij zoekt parttime werk (en dus niet fulltime werk) !!
 • Woonachtig binnen een straal van maximaal 50 kilometer van Aalsmeer.
 • Beschikking hebben over eigen vervoer / eigen auto.

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

BQ is ruim elf jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca- & Hospitalitybranche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt. Wij hebben één grote vestiging op de van Woustraat 228 in Amsterdam. Op dat punt maken we wellicht niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelen daarmee al onze vaardigheden en krachten, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers! Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep, Vermaat Horeca, OSP / KLM Schiphol en Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. We bieden zowel starters als ervaren medewerkers flexibel, maar ook vast fulltime en/of vast parttime werk. BQ is actief binnen de horeca- & hospitalitybranche, waarbij wij beschikken over een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij onder andere denken aan partycateraars, restaurants, grandcafés (3&20, Cine café, Grolsch café (JC Arena)), SCHIPHOL (achter de douane) VIP lounges KLM, Privium lounges Schiphol, Jamie Oliver Deli, Grand café Taste from the Lowlands, internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum etc. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen het segment van de lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam. BQ voelt zich inmiddels ook geheel thuis in de logistieke distributie branche. Wij zijn altijd druk doende aan het werven voor de Bloemenveiling Royal FloraHolland te Aalsmeer en Naaldwijk. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud! Bij BQ is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten. Meld je aan! Wij horen graag van je. Groeten van het BQ team.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.