3.979 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Boekingen doen voor muziek act(s): 100 bonus bij 1e 3 optredens! in Den Haag/Randstad/Friesland

30 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag/Randstad/Friesland
Soort werk: Promotiewerk
Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Commercieel | Sales
Dienstverband: Freelance werk
Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

De Haagse Nederlandstalige Rock/Pop band zoekt iemand m/v die voor ons optredens kan boeken.

Wie zijn wij? Wij zijn een band met potentie en spelen vooral eigen nummers in de sfeer van bijvoorbeeld De Dijk, The Scene, Van Dik Hout, maar hebben vooral een eigen originele stijl met catchy nummers. We spelen zo nu en dan en willen onze optredens gaan uitbreiden tot een paar keer per maand (of meer). Omdat we zelf vooral met de muziek bezig willen zijn zoeken we iemand die ons wil ondersteunen met het boeken van meer optredens.  

Wat bieden wij? Van elk optreden dat je boekt krijg je 10% (in het begin) tot 15% (bij goed functioneren) van elke boeking. Als je dus b.v. een optreden boekt voor €500, kun je tussen de €50 - €75 verdienen. Niet slecht voor een telefoontje of een keer langsgaan bij een locatie. Bovendien krijg je als je de eerste 3 optredens hebt geboekt een bonus van €100 euro.


Vereisten

Wat zoeken wij? We zoeken iemand die representatief is, overtuigend over kan komen en assertief is in het vinden van potentiële optreedlocaties (zoals poppodia, festivals, grotere kroegen e.d.). Hierbij is het belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan en weet hoe je een optreden van de band wil en kan verkopen. Daarnaast rond je de afspraken bij een binnengehaald optreden af met de leadzanger van de band (je eerste contactpersoon). Je wordt, zeker in het begin, door hem ondersteund om de boekingen vorm te geven.

Wat vinden wij belangrijk? Plezier in het muziekmaken staat bij ons voorop en uiteraard ook het plezierig omgaan met elkaar. We kijken er dan ook naar uit om samen te kunnen werken en een "klik" met elkaar te hebben.

Mocht je interesse en skills hebben in andere zaken rondom deze band (zoals bijvoorbeeld promotiewerkzaamheden) of enkele andere acts willen ondersteunen, dan is dat zeker een mogelijkheid om in verder te groeien. 
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 19 jaar
Minimum aantal dagen per week: Halve dag
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer directOp zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.