4.184 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Bezorgers Subway Hoofddorp in Hoofddorp

15 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Hoofddorp
Soort werk: Transport / Chauffeur / Koerier
Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

(Bij)baan als bezorger (per scooter)

Ben je student en zoek je werk naast school, heb je een tussenjaar of wil je deze nemen, of zoek je gewoon een leuke (vaste) baan?! Lees dan snel verder!

Wij zoeken bezorgers voor de avonduren en in het weekeind, maar ook voor overdag (vaste uren bespreekbaar)!

Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Wordt dan de nieuwe bezorger van Subway Hoofddorp en bezorg onze vers belegde Subs bij onze klanten. Je werkt voor een goed salaris (Ruim boven minimumloon!!) en we bepalen in overleg je uren. Je bent veel buiten, hebt veel klantcontact en werkt in een jong team waar iedereen elkaar helpt als het nodig is.

Jouw baan

In overleg bepalen we je werktijden, jij geeft tijdig je beschikbaarheid door. Op de uren dat je bent ingeroosterd bezorg je onze Subs en andere producten op tijd en warm bij onze klanten. Je rijdt veilig en neemt geen onnodige risico's onderweg maar zorgt er wel voor dat je op tijd bij de klant bent met een warm product. Je bent klantvriendelijk- en gericht aan de deur.

Tussen het bezorgen door help je ook in de store. Dit kunnen voorbereidende werkzaamheden zijn of je helpt klanten in de winkel. Je hebt een heel belangrijke rol binnen onze store omdat je veel taken binnen ons bedrijf kan uitvoeren.

Dit bieden wij

  • Een uurloon naar leeftijd, maar wel boven het minimumloon.
  • Vakantiegeld en uren worden maandelijks uitbetaald.
  • Je krijgt een aantrekkelijke korting bij ons filiaal, ook als je vrij bent!
  • Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of als je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt of neemt.
  • Flexibiliteit. Je laat ons op tijd weten wanneer je graag wilt werken, in overleg plannen we dit in.
  • Je maakt onderdeel uit van het grootste fastservicebedrijf ter wereld.
  • Een brommer en werkkleding.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Je bent trots om het visitekaartje van Subway te zijn. Door je enthousiasme en doorzettingsvermogen zien onze klanten je graag komen. Je bent in staat problemen die je onderweg tegenkomt zelfstandig op te lossen, kom je er niet uit dan zoek je contact met je collega's in de store. Je ziet er verzorgt uit en gaat keurig om met onze kleding en vervoersmiddelen. Je hebt een rijbewijs voor de brommer of auto. Het is fijn als je met ons meedenkt, dat is goed voor ons en jezelf!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Horeca | Toerisme | Facilitair
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Ja
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

In 1965 had Fred DeLuca zich voorgenomen om zijn droomwens in vervulling te laten gaan: dokter worden. DeLuca zocht een manier om zijn studie te financieren en dus stelde een vriend van de familie voor een restaurant te openen met “submarine”-broodjes. Deze vriend - Dr. Peter Buck - bood aan om Fred's partner te worden met een lening van $1.000,-. Zo ontstond een zakenrelatie die de wereld van fastfood voorgoed zou veranderen. Het eerste restaurant werd geopend in Bridgeport, Connecticut in augustus 1965. Daarna namen zij zich voor om binnen 10 jaar 32 restaurants te openen. Fred leerde al snel de basistechnieken van het runnen van een bedrijf en zo ook het belang van het serveren van een product van hoge kwaliteit, het bieden van uitstekende klantenservice, het laag houden van bedrijfskosten en het vinden van geweldige locaties. De lessen die Fred in dit vroege stadium leerde, vormen nog steeds de basis voor alle succesvolle SUBWAY® restaurants wereldwijd. Tegen 1974 bezat en beheerde het duo 16 zaken door heel Connecticut. Toen ze zich realiseerden dat ze hun doel van 32 restaurants niet op tijd zouden gaan halen, begonnen ze met franchisen. Zo kwam SUBWAY® in een stroomversnelling terecht die vandaag de dag nog steeds voortduurt. Een frisse toekomst Tegenwoordig is SUBWAY® 's werelds grootste keten met “submarine”-broodjes, met meer dan 44.000 locaties over de hele wereld. Wij zijn de eerste keus voor mensen die op zoek zijn naar een snelle maaltijd waar met het hele gezin van genoten kan worden. Van het begin af aan had Fred een duidelijke visie voor de toekomst van SUBWAY®. We blijven groeien, waarbij we klanten willen verwennen met heerlijke, op bestelling gemaakte Subs.

Bedrijfsnaam: Subway


Bedrijfsnaam:

Subway


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Bijbanen in de omgeving van Hoofddorp

Bezorger
Schiphol-rijk
Bezorger
Schiphol
Bezorger
Rozenburg
Bezorger
Rijsenhout
Bezorger
Oude meer

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.