4.160 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Topjob! Per direct (m/v) 35 sportieve e-bikers v dinerbezorging in Hartje van Amsterdam

19 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Hartje van Amsterdam
Soort werk: Krant- en postbezorging
Transport / Chauffeur / Koerier
Horeca / Catering / Hostess
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

PER DIRECT (m/v)! 35 E-BIKERS voor dinerbezorging in hartje Amsterdam! TOP JOB! Goede verdiensten!!

BQ zoekt per direct 35 sportieve E-bikers voor diner bezorging in hartje Amsterdam (dames en heren!). Jouw E-bike staat al klaar !! De perfecte flexibele bijbaan! Je bepaalt zelf je eigen weekrooster, dus je kunt zoveel en zo weinig werken als je zelf wilt. De perfecte bijbaan voor naast de studie...goede verdiensten, sportieve zelfstandige job, je kunt veel uren maken, TOP JOB!!

Functieomschrijving:

Het betreft hier het bezorgen van diverse dinerpakketten binnen Amsterdam / De bezorging vindt plaats middels gebruik van E-bikes (trendy elektrische fietsen / max 30 km per uur). Als bezorger zorg jij ervoor dat het online bestelde eten efficiënt en correct wordt afgeleverd bij de klant. Een handige app op je smartphone meld jou bij welk restaurant je een bestelling gaat ophalen en daarna waar je deze moet afleveren. Deze functie is prima geschikt om te combineren met je andere drukke bezigheden, zoals bijvoorbeeld naast je studie of naast je andere werkzaamheden. Het is de perfecte flexibele baan met goede verdiensten voor zowel dames als heren vanaf 16 jaar.

Wat wij bieden:
 • minimaal 2 diensten, max 7 diensten in de week.
 • werktijden tussen ca 16.00 uur en 22.00 uur
 • 15 minuten voor aanvang dienst aanwezig zijn.
 • Diensten worden in overleg ingeroosterd.
 • Goede verdiensten tot max. € 12.00 per uur + fooi.
Je hoeft natuurlijk niet zelf over een E-bike te beschikken. De E-bikes staan klaar voor gebruik op het meldpunt / startpunt van je dienst. Kortom: is geregeld.

Ook hoef je niet bekent te zijn binnen Amsterdam, je werkt met een simpele routeplanner die je altijd op de juiste plek van bestemming brengt!

Ook Engelstalige / english speaking zijn bij ons van harte welkom, we horen graag van je.

BQ is een drukke, gezellige, persoonlijke, betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Heb jij de juiste instelling.... meld je dan bij ons aan! We horen graag met spoed van je!

Groeten van het BQ teamVereisten

Wat wij vragen:
 • Geen minimale opleiding vereist
 • Geen minimale werkervaring vereist
 • Minimaal 16 jaar
 • In bezit van een Smart Phone (iPhone of Android) met internetbundel. ( dus niet WIFI afhankelijk )
 • Woonachtig binnen of vlakbij Amsterdam
 • Sportief
 • Weersbestendige persoonlijkheid
 • Vrolijke positieve persoonlijkheid
 • Klantvriendelijk / beleefd
 • Betrouwbaar / zelfstandig
 • Representatief
 • Goed probleemoplossend vermogen
 • Harde werker / toont inzet en energie
 • Flexibel

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

BQ is ruim elf jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca- & Hospitalitybranche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt. Wij hebben één grote vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we wellicht niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelen daarmee al onze vaardigheden en krachten, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers! Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep, Vermaat Horeca, OSP / KLM Schiphol en Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. We bieden zowel starters als ervaren medewerkers flexibel, maar ook vast fulltime en/of vast parttime werk. BQ is actief binnen de horeca- & hospitalitybranche, waarbij wij beschikken over een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij onder andere denken aan partycateraars, restaurants, grandcafés (3&20, Cine café, Grolsch café (JC Arena)), SCHIPHOL (achter de douane) VIP lounges KLM, Privium lounges Schiphol, Jamie Oliver Deli, Grand café Taste from the Lowlands, internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum etc. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen het segment van de lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam. BQ voelt zich inmiddels ook geheel thuis in de logistieke distributie branche. Wij zijn altijd druk doende aan het werven voor de Bloemenveiling Royal FloraHolland te Aalsmeer en Naaldwijk. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud! Bij BQ is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten. Meld je aan! Wij horen graag van je. Groeten van het BQ team.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.