4.709 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Hulpkracht in de Logistiek bij Jumbo Distributiecentrum in Breda

19 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Breda
Soort werk: Winkelwerk / Retail / Detailhandel
Inkoop
Transport / Chauffeur / Koerier
Productie
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Freelance werk
Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Leuk, uitdagend werk én goed geld verdienen om je vakanties of je studie te betalen. Op een plek waar collega's vrienden worden. Bij ons Distributie centrum in Breda kan het!

Jij zorgt graag voor een goed lopende distributielijn. Je verzet graag veel werk. En je denkt elke dag dat het nóg beter kan.
Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou. En wie weet is deze bijbaan het begin van een mooie carrière bij Jumbo.

Als hulpkracht binnen de Logistiek doe je werk dat varieert van licht tot zwaar. Ook de temperatuur van de werkomgeving verschilt per afdeling. Je wordt ingezet op de afdeling die het beste bij jou past. Bij Jumbo ben je onderdeel van een ambitieus en ondernemend familiebedrijf dat de klant altijd centraal stelt. Perfecte plek voor een super bijbaan.

Dit zoeken wij in onze hulpkrachten Logistiek:
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. En dus werk je nauwkeurig, want de klant ziet het resultaat van jouw werk. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen.


Vereisten

En verder…

  • ben je 18 jaar of ouder;
  • woon je (liefst) binnen 20 kilometer vanaf Breda;
  • beheers je bij voorkeur de Nederlandse taal en zo niet, dan beheers je Duits of Engels.
  • ben je voor minimaal 3 tot 15 uur per week flexibel inzetbaar.
  • ben je in ieder geval inzetbaar op zaterdagen en/of in de avonduren.
  • ben je minimaal 3 maanden beschikbaar.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:
Als jij goed bent voor Jumbo, is Jumbo goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld en vakantiedagen in de vorm van een toeslag. En je krijgt extra’s, zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega's Jumbo elke dag beter helpen maken.

Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.Trefwoorden

jumbo  supermarkt  distributiecentrum  distri  

Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Zaterdag
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Heb jij het Jumbo DNA in je? Samen: Respect en aandacht voor elkaar. We zijn open en eerlijk. Samenwerken en elkaar helpen wanneer nodig. Ondernemen: We zien en benutten kansen, nemen graag initiatief. Werken met passie en gedrevenheid, maar ook kostenbewust. Winnen: We willen de beste zijn en er alles aan doen om van onze klanten echte fans te maken. Jumbo in het kort: 65.000 collega’s. 585 supermarkten, 7 distributiecentra, 92 La Place vestigingen. Marktaandeel 19%. Omzet 2017 € 7,010 mld, omzet ‘online’ meer dan verdubbeld.

Bedrijfsnaam: JUMBO Supermarkten B.V.


Bedrijfsnaam:

JUMBO Supermarkten B.V.


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.