4.696 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Junior medewerker gemeente in Amsterdam

6 november 2018
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 18 november (nog 4 dagen om te reageren).

Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Branche: Callcenter
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 10,95
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn op het gebied van lokale belastingen bij verschillende gemeenten, waterschappen of provinciën in heel Nederland, dan hebben wij deze uitdagende baan voor jou!

Onze opdrachtgever is een groot detacheringsbureau die veel verschillende projecten heeft bij de lokale overheid. Wij hebben nu meerdere startersfuncties beschikbaar waarin jij helemaal wordt opgeleid tot een belastingspecialist die overheden goed kan ondersteunen.

Wat ga je doen?
De kennis krijg je van de opdrachtgever, de werkervaring ga je al dan niet samen met een ervaren collega opdoen bij de klant in huis. Na verloop van tijd kun je als medewerker lokale belastingen zelfstandig worden ingezet op de meest uitlopende projecten op verschillende vakgebieden.

Je gaat je onder andere bezighouden met onderstaande specialisaties:
* Basisregistraties van belastingregels
* Verschillende heffingen
* De WOZ
* Invordering en de kwijtschelding

Vereisten

Wie zoeken wij?
We vinden het met name belangrijk dat je de ambitie hebt om jezelf verder te ontwikkelen en te investeren in jezelf. Je wordt breed opgeleid maar van nature heb je affiniteit met wet- en regelgeving. Heb je dit niet, dan vragen we je niet te reageren. Je zit het beste op je plek wanneer je deze affiniteit hebt en wordt hier dan ook enorm in uitgedaagd.

* Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde MER, bedrijfseconomie, commerciële economie, fiscaal recht of aanverwanten hiervan.
* Je gaat in verschillende organisaties werken, dus is het van belang dat je je gemakkelijk aanpast, dat je goed met mensen kunt omgaan en dat je helder communiceert in woord en geschrift.
* Je bent het visitekaartje van de opdrachtgever, je hebt een representatieve uitstraling en gedraagt je evenzo.
* Je werkt met evenveel plezier zowel zelfstandig als in een team. Je zet graag een extra stap voor de klant.
* Ondanks mogelijk fileleed vind je reizen geen enkel probleem. Dit is een harde eis, reizen maakt een groot onderdeel uit van je werk. Voor reistijd boven één uur (zonder file) geldt er een compensatieregeling in tijd of geld.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende, leerzame en afwisselde baan met ruimte voor persoonlijk initiatief. Je maakt deel uit van een jong team collega´s die informeel doch professioneel met elkaar omgaan. Het werk dat je gaat doen is gevarieerd. In het begin verricht je relatief eenvoudige taken maar afhankelijk van ervaring en kennis worden de werkzaamheden na verloop van tijd complexer. Op die manier ontwikkelen je je tot een specialist op de verschillende vakgebieden binnen de gemeente.

Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling onder andere met interne opleidingen. Om de klant te kunnen bezoeken word je een auto beschikbaar gesteld. De secundaire arbeidsvoorwaarden en de salarisontwikkeling zijn afgestemd op de functie.
* Je ontvangt een startsalaris van EUR1.900,00 bruto op basis van 40 uur.
* Het eerste half jaar (1040 uur) werk je via Studentalent. De intentie is dat je na een half jaar in dienst gaat bij de opdrachtgever. Je ontvangt dan een salarisverhoging van EUR100,00 bruto per maand.
* Na het afronden van de trainingen in de eerste 1,5 jaar stroom je door naar Medewerker Lokale Belastingen 1 en volgt een tussentijdse salarisverhoging van 2,5%.
* Tussentijds vinden beoordelingsgesprekken plaats. Bij goed functioneren ontvang je jaarlijks een salarisverhoging.
* Je krijgt een lease auto.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gedrag en Maatschappij
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 18 november (nog 4 dagen om te reageren).

Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot HBO/WO studenten en starters voornamelijk in de sectoren klantcontactcenters, zorg & ICT en finance & administratie. Studentalent is 20 jaar doelgroepspecialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar bijbanen, projecten en startersfuncties.

Bedrijfsnaam: Studentalent Amsterdam


Bedrijfsnaam:

Studentalent Amsterdam


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.