4.700 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Morgen werken? Word Logistiek Medewerker in Veghel

8 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Veghel
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een bijbaan die goed te combineren is met je school of studie en vind je het leuk om fysiek werk te verrichten, dan heet Goossens jou van harte welkom ter uitbreiding van ons logistieke team in ons moderne distributiecentrum in Veghel!

Taken & verantwoordelijkheden
Je bent bezig met een studie en wil je alvast gaan oriënteren op de (logistieke) arbeidsmarkt. Dan is er geen betere plek om ervaring op te doen dan bij Goossens wonen & slapen. Tijdens jouw bijbaan als logistiek medewerker ben je werkzaam in ons moderne distributiecentrum in Veghel. Vanuit dit centrum vertrekken onze vrachtwagens naar de klant om hen blij te maken met de nieuwe meubels. 

Samen met je collega’s van logistiek ben je verantwoordelijk voor het laden van deze vrachtwagens, zodat de meubelbezorgers de volgende dag op pad kunnen naar de klant. Jullie werken met veel zorgvuldigheid zodat de meubels in goede staat worden geleverd. 

Een leuke bijbaan met goede verdiensten met een hardwerkend team van meerdere scholieren/studenten. Ideaal om te combineren met je studie, omdat de werkdagen-/tijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 en 23.00 uur


Vereisten

- Je bent 16 jaar of ouder 
- Je bent woonachtig in regio Veghel 
- Je beheerst de Nederlandse taal 
- Je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar 
- Je bent positief ingesteld en hebt affiniteit met de logistiek

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Distributie / Transport & Logistiek
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Werken bij Goossens, betekent werken bij een dynamische retailer met het hart van een echt familiebedrijf! Wij hebben nagenoeg alle disciplines in eigen huis. 365 dagen per jaar werken onze 600 professionals samen aan het overtreffen van de klantverwachtingen. Dit doen zij op de verschillende locaties; winkels, servicekantoor en ons distributiecentrum. Natuurlijk kunnen we zeggen dat we één grote familie zijn, maar dat kan en doet iedereen al. Nee, wij zijn écht een familiebedrijf. Boordevol leuke en bovenal getalenteerde individuen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. We respecteren en motiveren elkaar, zijn enthousiast, willen uitblinken en…… hebben plezier! Als je bij Goossens wonen & slapen binnenstapt, voel je het: bij Goossens heerst een collegiale, informele sfeer en een positieve dynamiek. Een omgeving waarin onze medewerkers zich thuis voelen met gave interieur- en lifestyle producten waar we trots op zijn. Iedere medewerker is een professional op zijn of haar vakgebied, maar we ondersteunen en helpen elkaar, ook afdeling-overstijgend. Successen vieren we samen, we zijn namelijk dol op een feestje! Last but not least: we houden van korte communicatielijnen. Adequaat besluiten nemen plus een duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden en bevoegdheden zorgen ervoor dat er meer tijd overblijft voor..… de klant!

Bedrijfsnaam: Goossens


Bedrijfsnaam:

Goossens


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Bijbanen in de omgeving van Veghel

Logistiek medewerker
Veghel
Koerier
Son
Crewmember Burger King
Ekkersrijt
Helpdeskmedewerker ziekenhuis
Uden
Pakketbezorger
Son

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.