4.649 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Office Manager/HR/Financiën “duizendpoot” 20-24 uur in Utrecht

8 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Receptionist(e) / Telefonist(e)
Secretarieel
Financieel / Economisch
Personeel en organisatie
Administratief
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zoeken een ervaren, enthousiaste office manager, die ook nog – behoorlijk - verstand heeft van financiën en HR en die zich kan identificeren met de programmering en signatuur. Je bent ondersteunend aan de directie op financieel en HR gebied, regelt huishoudelijke zaken en ontvangt gasten. Onder leiding van de CEO houd je je bezig met de financiële administratie en samen met de managing director ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van personeelsbeleid.  Ook ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie, facturatie en betalingen. De officetaken bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, post- en email verwerking, notuleren managementvergaderingen, inkoop en voorraadbeheer kantoorartikelen en huishoudelijke artikelen. Verder ben je betrokken bij de organisatie personeelsuitjes en heb je contact met verhuurder over huishoudelijke aangelegenheden.
Wij staan open voor herintreders en 50-plussers met een zekere senioriteit, die echter wel jong van geest en up to date in de mediawereld moeten zijn en blijven!

Wie zijn wij
Wij zijn een Nederlands bedrijf dat al tien jaar digitale tv-zenders en sinds kort ook VOD-platformen exploiteert in de Benelux en andere Europese territories. Wij richten zich op de een gay en open minded community met onder andere drama, komedie, talkshows, documentaires, reality en films. Vanwege de Europese uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn naar een nieuw visitekaartje voor ons kantoor.

Periode:                                                                                           Om te beginnen voor een periode van 7 maanden met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal uren per week. Proeftijd 1 maand. De 20-24 uren moeten over ten minste 4 werkdagen per week worden verdeeld!


Vereisten

Functie-eisen/competenties:
- Minimaal mbo-opleiding (of gelijkwaardig niveau) richting financiën, administratie, personeelszaken 
- Minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur bij broadcast- of televisieproductiebedrijf
- Kennis van en vaardig met MS Office, Unit 4 en/of Exact software;
- Goede beheersing van Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
- Sociaal;
- Pietje precies;
- Voorkomend en gastvrij;
- Affiniteit met de doelgroep
- Woonachtig in de regio Utrecht 

Wat bieden wij:
We bieden je enerverende baan in een redelijk jong team, waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt, maar waar we ook wat van je verwachten.  We willen starten met 20 uur in de week en bij gebleken geschiktheid en verdere uitbreiding van onze diensten is 24 uur per week mogelijk. Werkdagen- en tijden in overleg.

Reageren/meer informatie:
Ben je op korte termijn beschikbaar en voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 15 november en e-mail je motivatiebrief + cv. Zonder relevante ervaring heeft het géén zin op de vacature te reageren.
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 25 jaar
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf exploiteert de eerste lifestyle tv-zender van Nederland en Belgie. De zender brengt programmering gericht op de gay en open-minded community. De programmering varieert van arthouse films tot populaire tv-series uit het buitenland die de reguliere omroepen niet aandurven. Daarnaast ook documentaires die vaak bekroond zijn op internationale festivals. Uiteraard de lifestyle programmering die bij deze zender hoort, zoals uitgaan, reizen, wonen en leven.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.