4.720 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Customer Servicemedewerker 1e lijn in Nieuwegein

9 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Nieuwegein
Soort werk: Callcenter / Customer service
Administratief
Branche: Personeel | Organisatie
Dienstverband: Tijdelijk werk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

In jouw rol van Customer Service Medewerker ben je het visitekaartje en fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bent graag op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt binnen de organisatie en voelt feilloos aan hoe je ontwikkelingen het beste kunt vertalen in jouw dagelijkse klantcontact. Bij jou komen diverse (aan)vragen van interne en externe klanten binnen die opgepakt, afgehandeld, uitgezet en beantwoord moeten worden. Externe klanten ondersteun je onder andere met gebruikersvragen, afhandeling van product aanvragen en het aanbieden van digitale informatie.

Jij hebt een actieve ondersteunende rol waarbij je streeft naar continu verbeteren en een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Je wacht dus niet totdat de vraag ontstaat, maar probeert de vraag voor te zijn. Met deze actieve houding en kennis van zaken ben je een serieuze gesprekspartner voor onze interne en externe klanten. Elke dag dat stapje meer willen zetten en samen streven naar de beste dienstverlening, dat maakt jouw rol uitdagend en waardevol!

Maak kennis met ons

Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten), hiermee ondersteunen en motiveren wij medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent. Wij dragen hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Wij werken zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen.


Vereisten

Wij vragen

Je beschikt over  mbo+/hbo werk- en denkniveau of volgt een opleiding op dat niveau en hebt enige ervaring in een soortgelijke functie. Je bent klantgericht en hebt een zeer goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Je vindt het leuk om klanten telefonisch te woord te staan en ze op weg te helpen. Je bent ongeveer 20 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

Wij hebben oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard!

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders). We komen graag met je in contact!
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 20 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Wij maken employability en re-integratie succesvol. Wij ondersteunen overheden en het bedrijfsleven met innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van employability, HR applicaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen, outplacement, re-integratie en klantmanagement en werving en selectie.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.