4.769 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Bedrijfsleider gezocht! in Rotterdam

12 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Administratief
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 500,00 tot 1500,00 per maand
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Bedrijfsleider gezocht! Heb jij een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en weet jij van aanpakken en doorzetten? Dan zoeken wij jou!

Houd jij van de aanvoerdersrol? Van inspirerend leiderschap, overzicht en hands-on? Wordt dan bedrijfsleider! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid, met een bijpassend salaris. Je hebt direct invloed op de resultaten en ervaart dagelijks de kracht van goed teamwork. Je bent contactvaardig en administratief goed onderlegd. Verder presteer je goed onder druk, ben je creatief en ga je gestructureerd en accuraat te werk.

Je bent een allrounder die zowel praktisch als tactisch denkt. Neemt veel initiatief en stimuleert je medewerkers dit ook te doen. Verzint creatieve oplossingen en komt met verrassende ideeën. Je bent iedereen een stapje voor omdat je mensen en processen doorziet. Problemen zijn vaak al opgelost voordat ze ontstaan. Klantvriendelijkheid zit in je genen net als plezier in alles wat je doet.

Je straalt je enthousiasme uit en weet dat motiverend over te brengen op het team en de bezoekers. In deze functie stel je werkprocedures en roosters op en verzorg je de communicatie hierover. Het werven en selecteren van geschikte medewerkers is tevens onderdeel van jouw functie, net zoals het begeleiden van stagiaires. Je coacht en begeleidt het team naar een hoger niveau. Alles op zo’n manier dat het continue gestroomlijnd verbeterd.

Wij zijn dé kinderattractie in Nederland. Gezinnen stappen aan boord van een van de bootjes en kids voelen zich de kapitein. De modelbootjes zijn door de kinderen zelf eenvoudig te besturen en worden aangedreven door elektromotoren. Er is bijvoorbeeld een echte brandweerboot, politieboot en watertaxi. Een vaartochtje duurt twintig minuten inclusief schepen en ontschepen. De attractie is van maart t/m oktober geopend, gedurende weekenden, woensdagmiddagen vakanties en feestdagen.

Takenpakket

Personeelsbeheer, stagebegeleiding, beleidsvoering, marketing, communicatie, aanspreekpunt, voorraadbeheer; jouw takenpakket is zo veelzijdig als maar kan. Zoveel afwisseling dat verveling niet mogelijk is, dit werk is niet saai te vinden.


Vereisten

Je bent parttime flexibel inzetbaar om op oproepbasis vanuit ‘huis’, kantoor of locatie te werken. Wekelijks zal je in totaliteit 10 tot 30 uren werkzaam zijn, afhankelijk van het seizoen en dus de hoeveelheid werk.

  • Vestigingen @ Rotterdam centrum
  • Woonachting in omgeving Rotterdam
  • HBO denk- en werkniveau
  • Z.s.m. inwerken en officiële start 1 februari 2019

Zie jij jezelf al deze functie vervullen? Stuur je sollicitatiebrief en C.V.!Trefwoorden

bedrijfsleider  mbo  

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer directOp zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.