4.962 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Customer Service Medewerker (e-mail & Chat) in Amsterdam

19 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Callcenter / Customer service
Administratief
Branche: Administratief | Ondersteunend
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: €10,50 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in Amsterdam? Wij zijn op zoek naar een medewerker die klantgericht is en het leuk vindt om via de e-mail en chat consumenten te helpen met vragen over collectieve inkopen.

Organisatie

Deze opdrachtgever is de drijvende kracht achter groepsaankopen in Nederland, België, Engeland en Amerika. Een collectieve manier van inkopen waar een eigen label aan wordt gehangen. Een uniek bedrijfsmodel waarin veilingen zorgen voor de beste groepsaankopen. Samen met community leaders brengen zij geïnteresseerde consumenten in contact met leveranciers die vervolgens het best passende aanbod doen. Al sinds 2008 verbindt de opdrachtgever consumenten, community leaders en leveranciers door het doen van groepsaankopen. Ze zijn actief in België en Nederland en Engeland en hebben al meer dan 300.000 consumenten geholpen om naar een nieuwe (energie)leverancier over te stappen. De opdrachtgever beperkt zich tot de markt van complexe (service)producten waar de consument in het dagelijks leven niet zonder kan – zoals energie en zonnepanelen. Dit bedrijf streeft naar transparantie voor de consument die op deze manier een weloverwogen keuze kan maken. De opdrachtgever biedt een full service pakket (van IT platform, projectmanagement, leveranciersmanagement, communicatie ondersteuning en helpdesk) en ziet zichzelf als professioneel en kwalitatief hoogwaardige dienstverlener, waar consumenten, community leaders als ook leveranciers profijt van hebben.

Functie

Er is een Nederlandse en Belgische klantenservice in Amsterdam waar consumenten hun vraag per e-mail en chat kunnen stellen. Het is de bedoeling dat deze e-mails zorgvuldig en in correct Nederlands worden afgehandeld. Uiteraard wordt je goed ingewerkt, krijg je een aantal trainingen en is er ruimte voor het stellen van vragen.


Vereisten

  • Minimaal HBO niveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal 12 uur per week beschikbaar (ook in weekend en avonden);
  • Woonachtig in de regio Amsterdam;
  • Klantvriendelijk en secuur.
Aanbod

Een leuke, leerzame vooral flexibele bijbaan in hartje Amsterdam. Je kan wekelijks aangeven hoeveel uur je beschikbaar bent. Je komt te werken in een jong en enthousiast team die elkaar naast werktijd ook weten te vinden. Daarnaast krijg je verschillende trainingen.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 1 dag
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Wij zijn hét uitzend- en werving & selectiebureau speciaal voor de HBO/WO student en afgestudeerde. Voor wie niet als nummer maar als mens behandeld wil worden. Voor ons gaat het om wie jij bent en wat jij wilt. Niet alleen om wat op je CV staat. Wij kijken verder en denken mee.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.