4.675 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Maatschappelijk medewerkers Ouderenzorg (geen diploma eisen) in regio Waalwijk en Den Bosch

3 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): regio Waalwijk en Den Bosch
Soort werk: Schoonmaak / Facilitair
Medisch
Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
Uiterlijke verzorging
Onderwijs en wetenschap
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: 10,96 tot 11,75 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar Maatschappelijk medewerkers Ouderenzorg in regio Waalwijk en Den Bosch.

Voor onze opdrachtgever in regio Waalwijk en Den Bosch zijn wij op zoek naar kandidaten die ouderen in de watten willen leggen! Hierbij ligt het accent op het sociale aspect en vragen wij ook niet om diploma's of werkervaring. In deze sociale bijbaan help jij senioren met hun dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan hen in en uit bed helpen, helpen met douchen, naar het toilet gaan of gewoon een lekkere maaltijd voor hen bereiden. Hierbij is er altijd begeleiding aanwezig en het is erg dankbaar werk.

Wij zoeken kandidaten die minimaal 16 uur beschikbaar zijn en flexibel inzetbaar zijn. Je kunt ingeroosterd worden van 07:00 tot 23:00 uur, perfect te combineren met een studie! Ook is het mogelijk om in het weekend te werken, wat weer extra toeslag oplevert.

De voordelen op een rij:

- Uurloon tussen de €10,96 en €11,75 o.b.v. leeftijd en ervaring;                     - Opbouw van 18% reserveringen;                                                               - Ideale (bij)baan als je affiniteit hebt met ouderen & zorg;                             - Wekelijkse uitbetaling.

Heb jij affiniteit met ouderen maar (nog) niet de juiste diploma's? Pak je kans en reageer snel!


Vereisten

- Minimaal mbo werk- en denkniveau;                                                              - Woonachtig omgeving Waalwijk;                                                                   - Minimaal 16 uur beschikbaar, liefst meer;                                                       - Affiniteit met senioren;                                                                                 - Enige ervaring is een pré;                                                                              - Betrouwbaar;                                                                                               - Collegiaal;                                                                                                   - Gezellige babbel;                                                                                         - Loyaal.
Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

.

Bedrijfsnaam: XL Studenten Uitzendbureau - Rotterdam


Bedrijfsnaam:

XL Studenten Uitzendbureau - Rotterdam


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.