4.901 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Trouble Shooters op de Customer Support - 2200 euro pm in Waalwijk (gezondheidszorg)

3 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Waalwijk (gezondheidszorg)
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Administratief
Receptionist(e) / Telefonist(e)
Secretarieel
Callcenter / Customer service
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: 2000,00 tot 2200,00 per maand
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar Customer Support Medewerkers in Waalwijk. Dit is een echte, fulltime baan!

Onze opdrachtgever is een marktleider in de gezondheidszorg. Zij richten zich op orthopedische hulpmiddelen ter ondersteuning van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld braces, steunzolen en prothesen.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de inkomende telefoon, administratieve handelingen en beantwoordt allerlei vragen. Dit kunnen telefoontjes zijn van klanten die vragen hebben over een product of bestelling, een afspraak in willen plannen met een specialist, of algemene vragen hebben over het bedrijf en de dienstverlening. Ook ben je zelf actief met inplannen van afspraken en behandel jij al het mailverkeer. Daarnaast ben jij een verzamelaar van klantdossiers, jij brengt orde in de stapels en archiveert deze.

De ideale kandidaat beschikt over administratieve werkervaring, daarnaast heb je ook ervaring met Excel en Word. Je neemt initiatief en bent stressbestendig. Werken in een dynamische omgeving is jou niet onbekend. Op maandbasis is er een bruto loon tussen €2.000,- en €2.200,- gekoppeld op basis van leeftijd en ervaring.

Ben jij een communicatief sterke duizendpoot en zoek jij een fulltime baan voor een lange periode? Dan is dit iets voor jou!


Vereisten

- Minimaal mbo werk- en denkniveau;                                                             - Woonachtig in omgeving Waalwijk;                                                                - Fulltime beschikbaar voor een lange periode;                                                 - Ervaring in een administratieve functie;                                                          - Communicatief sterk;                                                                                   - Initiatiefrijk;                                                                                                - Klant- en resultaatgericht;                                                                            - Organisatorisch aangelegd.Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: 5 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

.

Bedrijfsnaam: XL Studenten Uitzendbureau - Rotterdam


Bedrijfsnaam:

XL Studenten Uitzendbureau - Rotterdam


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.