4.015 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Planners in December (15EUR per uur!!) bij VET mediabedrijf in regio Amsterdam/Hilversum

3 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): regio Amsterdam/Hilversum
Soort werk: Promotiewerk
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Administratief
Recreatief / Sport / Toerisme
Secretarieel
Branche: Overige
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: 12,98 tot 15,00 per uur
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Enthousiaste planner! Het is een tijdelijke functie in ieder geval voor de maand december.

Onze opdrachtgever verzorgt de Nederlands gesproken tekst onder o.a. films etc. Op dit moment zijn ze een van de grootste marktleiders in de Benelux!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een planner die tijdelijk kan inspringen in de decemberdrukte. Als planner ben je echt de spil binnen het bedrijf omdat je snel moet schakelen. Als er een acteur belt om een afspraak in te plannen, er iemand aan je bureau staat met een vraag en je nog een mailtje tussendoor krijgt wat nu beantwoord moet worden, dan ben jij in staat om prioriteiten te stellen en te zorgen voor een snelle afhandeling met tevreden partijen! Kortom: jij bent stressbestendig, kan snel schakelen en je kunt goed overzicht houden.

De werklocatie is in Hilversum en het bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. De functie is per direct beschikbaar t/m 21 december en wellicht dat er nog enige uitloop bijkomt. De werklocatie is zowel per auto als met het ov goed te bereiken en het uurloon is afhankelijk van relevante werkervaring en motivatie ingeschaald tussen de €12,98 en €15,- euro per uur. Hier bovenop spaar je nog 18 procent aan reserveringen!

Sta jij stevig in je schoenen en ben je op zoek naar een echte uitdaging? Beschik jij over relevante planners ervaring door middel van werkervaring of studie? Ben jij fulltime beschikbaar tot sowieso 21 december? Reageer dan direct en start deze week nog met je nieuwe baan!


Vereisten

- Minimaal hbo werk en-/ of denkniveau;                                                         - Woonachtig in de regio Hilversum;                                                                - Relevante werkervaring als planner;                                                              - Stressbestendig en flexibel;                                                                           - Sowieso t/m 21 december beschikbaar.
Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsnaam: XL Studenten Uitzendbureau - Utrecht


Bedrijfsnaam:

XL Studenten Uitzendbureau - Utrecht


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.