4.660 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Logistiek medewerker in Den haag

15 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den haag
Soort werk: Krant- en postbezorging
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van een aantal uren per week? Vind je het leuk om met een bestelbus op pad te gaan, afgewisseld met werken in ons sorteercentrum? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Op maandag en donderdag ben je werkzaam als postsorteerder. Zelfstandig of met een team ga je de post sorteren op straat en huisnummer. Op dinsdag en vrijdag ga je vanuit de vestiging in Den Haag de post bezorgen in de wijken waar op dit moment geen vaste bezorger is. Dit betekent dat je elke bezorgdag een andere wijk kunt krijgen. Lekker afwisselend dus! Je gaat met een bestelbus op pad naar een aantal plekken in die wijk waar je vervolgens te voet je weg vervolgd om de post te bezorgen.

Wat vragen we van je?

Als logistiek medewerker is het van belang dat je beschikbaar bent op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:00 en 18:00. Je bent in staat om fysiek werk te verrichten en in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende baan! Je bent werkzaam bij een groeiende organisatie en maakt deel uit van een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat. Daarnaast bieden we je vastigheid in de vorm van 13 – 26 uur per week werken tegen een bruto uurloon van EUR9.20. We bieden jou een min-max contract aan van 52 – 104 uur per maand, waarbij uitbreiding naar meer uren per week en een hoger contract tot de mogelijkheden behoort.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct met jouw cv en een korte motivatie. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Sandd is uniek. Waarom? Dat is eenvoudig. Wij zijn rasechte ondernemers! Met lef gaan we de concurrentie aan. Daarmee halen we het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen enkele dag is saai, omdat we innoveren. We werken in een simpele platte organisatie en we houden niet van moeilijk doen. Ook willen we continu beter worden. Dit doen we met enthousiasme, ook als het soms moeilijk lijkt. Niets houdt ons tegen!


Vereisten

Geen vereisten.


Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 15 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan. We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden. Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters.

Bedrijfsnaam: Sandd


Bedrijfsnaam:

Sandd


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.