4.856 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Projectmanager IT in Den Haag

17 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: ICT
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Staf / Advies / Consultancy
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wil jij ook werken bij een IT bedrijf met overwegend jonge collega's die veel waarde hechten aan een informele, prettige en relaxte werksfeer? 

Het bedrijf
We zijn een middelgroot bedrijf, gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Ons team bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste collega's. En we zijn op zoek naar die een leuke collega die ons team wil komen werken. Affiniteit met computers is zeker een pre, maar geen vereiste.

De functie
Als projectmanager ben je uiteraard verantwoordelijk voor je eigen projecten, maar je werkt ook veel samen in een leuk team van andere projectmanagers. Je bent dagelijks bezig de klant contacten te onderhouden, waarbij je continu de vertaalslag weet te maken van wat de klant wil en hoe wij dat op de beste manier voor de klant kunnen realiseren. Je schakelt daarbij met regelmaat met de rest van het projectmanagementteam en onze ontwikkelafdeling. Verder word je nauw betrokken bij de groei van ons bedrijf en lever je input op management niveau.

Ons aanbod
Een functie binnen een jong team, waarin teamgeest en goede sfeer de drijvende kracht is achter de successen die we de afgelopen jaren behaald hebben. We bieden goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden en salarissen. Daarnaast bieden we onder andere:

  • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband). 
  • Relevante studies worden door ons betaald. 
  • Een prettige werkomgeving in één van de mooiste panden van Den Haag. 
  • Wij ontbijten (optioneel) en lunchen gezamenlijk, waarbij het eten door ons wordt verzorgd. 
  • Tijdens de pauze kan je tennissen, voetballen, poolen, tafeltennissen en tafelvoetballen. 
  • Iedere maand organiseren wij (voor wie mee wil) een leuk bedrijfsuitje en ieder jaar gaan we met zijn allen een luxe weekendje weg.
  • Kerstbonus

Verder
Omdat wij met 30 collega’s een niet zo’n grote, platte organisatie zijn, betrekken we al onze collega’s bij de diverse uitdagingen die we als snelgroeiend en ambitieus bedrijf regelmatig tegenkomen. We vinden het fijn als onze collega’s meedenken op managementniveau. Door de snelle groei komen hier ook weer allerlei nieuwe taken uit voort, waardoor het werk steeds afwisselend, leerzaam en uitdagend blijft.


Vereisten

Om goed in ons team te passen ben je collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken. Je wil fulltime aan de slag, waarbij je de keuze hebt om 4 of 5 dagen te werken per week. 

Je bent in staat om kritisch te redeneren, de juiste conclusies te trekken en trekt vooral níet ónjuiste conclusies. Een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen is heel belangrijk. Daarnaast ben je goed in plannen en overzicht te behouden. 

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel een pre. Mogelijk zul je af en toe een klant op locatie bezoeken namelijk.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 4 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland. Ons team bestaat uit ongeveer dertig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste jonge professionals die ons team willen versterken. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn zijn er veel doorgroeimogelijkheden en verwachten wij van onze medewerkers dat zij ook op management niveau meedenken.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Bijbanen in de omgeving van Den Haag

Ov trainer in den haag
's-gravenhage
Ov trainer - kinderen met een beperking
's-gravenhage
Flexibele bijbaan in de zorg
's-gravenhage
Klantenservice medewerker in den haag
's-gravenhage
Medewerker klantenservice gezocht!
's-gravenhage

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.