4.706 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Horeca Bijbaan parttime fulltime tussenjaar Top Locaties in regio Amsterdam

23 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): regio Amsterdam
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

TOP divers fulltime, parttime en flexibel HORECAWERK bij de mooiste en grootste internationale horeca-locaties (ervaring niet nodig!) in de regio Amsterdam. Per direct aan de slag!

Onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Schiphol KLM lounges en Schiphol Previum lounges, Jamie Oliver Deli Schiphol, Grandcafe Taste from the Lowlands Schiphol, Artis, Scheepvaartmuseum, diverse Grandcafes bij de Arena Boulevard ( o.a. GrandCafe 3&20, Cinecafe, Grolschcafe), Circuit Zandvoort, Jaspers Catering, Puur, etc. Het is teveel om op te noemen, er is werk in allerlei geuren kleuren en smaken. voor ieder wat wils, zowel als bijbaan, parttime als fulltime.

Heb jij al horeca ervaring dan worden wij daar natuurlijk heel blij van. Maar ook zonder ervaring kan je prima bij ons aan de slag. Starters zijn ook meer dan welkom!! Wij bieden een leuke en leerzame horecatraining, waarna je direct aan de slag kunt.

Wij zoeken medewerkers voor uiteenlopende horeca-functies;

 • Partycatering medewerkers: o.a. Rai Amsterdam, Beurs van Berlage, Artis, Scheepvaartmuseum, Circuit Zandvoort (evenementen, beurzen, congressen etc.)
 • Bedieningsmedewerkers: a la carte ( keuze uit diverse Grandcafes en Restaurants op diverse locaties binnen Amsterdam en op Schiphol)
 • Buffet-bedieningsmedewerkers: KLM en Privium lounges te Schiphol (achter douane) (buffet-bediening)
 • Keukenassistenten: o.a. bij Jamie Oliver Schiphol en Circuit Zandvoort
 • Countermedewerkers: Jamie Oliver Deli Schiphol ( o.a. kassa werkzaamheden) ( achter douane) 
 • Spoelkeukenmedewerkers: KLM lounges Schiphol

Wij zoeken enthousiaste, representatieve, gastvriendelijke, goedlachse teamplayers, die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. We bieden fulltime en parttime vast werk. Maar ook flexibel werk, bijvoorbeeld als bijbaan naast je studie of als vakantiewerk. Diensten worden op verzoek in overleg ingeroosterd, dus het biedt jou de perfecte flexibele bijbaan.

Wat wij bieden:

 • Werken bij de mooiste en grootste (internationale) horecalocaties in omgeving Amsterdam.
 • Top Horecawerk, werken in de wereld van de Gastronomie en Hospitality
 • Een goed salaris conform Cao met bijbehorende toeslagen
 • Hoge jeugdlonen conform Cao
 • Professioneel en gecertificeerd werkgeverschap. (SNA keurmerk)
 • Parttime en fulltime vaste functies
 • Flexibele Bijbaan / Scholieren en studenten werk / vakantiewerk
 • Werken in professioneel gezellig en sociaal teamverband
 • Werkrooster aangepast aan persoonlijke voorkeur
 • Korte leerzame training bij geen horeca ervaring

BQ is een vriendelijke, persoonlijke en betrouwbare kwaliteitsclub, met leuke enthousiaste collega's. Wij vinden het belangrijk dat ook jij op de werkvloer met een glimlach werkt. Denk jij prima in ons team te passen, dan horen wij dat graag direct van je. 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alvast bedankt.

Groeten van het BQ teamVereisten

Wat wij vragen:

 • Je bent minimaal 16 jaar
 • Je bent sociaal, vriendelijk en werkt graag in teamverband
 • Gastvriendelijk / beleefd en betrouwbaar
 • Vrolijke, enthousiaste positieve persoonlijkheid
 • Je bent representatief en niet te verlegen
 • Minimaal woordje Engels sprekend
 • Iemand die initiatief en inzet toont
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam en of SchipholMinimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

BQ is ruim elf jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca- & Hospitalitybranche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt. Wij hebben één grote vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we wellicht niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelen daarmee al onze vaardigheden en krachten, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers! Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep, Vermaat Horeca, OSP / KLM Schiphol en Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. We bieden zowel starters als ervaren medewerkers flexibel, maar ook vast fulltime en/of vast parttime werk. BQ is actief binnen de horeca- & hospitalitybranche, waarbij wij beschikken over een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij onder andere denken aan partycateraars, restaurants, grandcafés (3&20, Cine café, Grolsch café (JC Arena)), SCHIPHOL (achter de douane) VIP lounges KLM, Privium lounges Schiphol, Jamie Oliver Deli, Grand café Taste from the Lowlands, internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum etc. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen het segment van de lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam. BQ voelt zich inmiddels ook geheel thuis in de logistieke distributie branche. Wij zijn altijd druk doende aan het werven voor de Bloemenveiling Royal FloraHolland te Aalsmeer en Naaldwijk. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud! Bij BQ is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten. Meld je aan! Wij horen graag van je. Groeten van het BQ team.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.