3.979 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan E-Bike koerier vd grootste thuisbezorger van Ned ook v 30&40 plus in Utrecht

16 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Horeca / Catering / Hostess
Branche: Horeca | Catering
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Werk jij graag in de frisse buitenlucht en ben je op zoek naar een zelfstandige flexibele baan? Zoek dan niet verder want BQ is op zoek naar E-Bike diner bezorgers in Utrecht!!

Ben jij niet goed bekend in Utrecht? Geen probleem! Met onze simpele routeplanner vind je altijd de weg. Iedereen kan het, jong en oud, jongens en meisjes, dames en heren, dus ook jij bent van harte welkom. Het is een sportieve, zelfstandige en flexibele job, het is de ideale baan met goede verdiensten.

Functieomschrijving

Je zult diner bezorgingen door heel Utrecht verrichten middels een E-bike (elektrische fiets/ gaat max ca 30 km per uur). Als E-biker zorg je ervoor dat de bestelling van de klant efficiënt en goed wordt bezorgd. Een app op je smartphone meld je bij welk restaurant je een bestelling moet ophalen en waar deze vervolgens moet worden afgeleverd. Met de routeplanner kom je altijd op het juiste adres uit!

Wat wij bieden:

 • Per direct aan de slag!
 • Een leuke, zelfstandige flexibele parttime of fulltime baan
 • ook TOP voor studenten, dinerdiensten beginnen na 16 uur en er zijn ook weekenddiensten!
 • Mogelijkheid om op iedere dag van de week te werken / roosterplanning in overleg
 • Diner Diensten starten tussen 16.00u en 18.00u en eindigen tussen 21.00u en 22.30u
 • Goed salaris+ fooi

Salarisstaffel:

16 jaar €7,41 per uur
17 jaar €7,76 per uur
18 jaar €8,36 per uur
19 jaar €8,96 per uur
20 jaar €9,56 per uur
21 jaar €10,15 per uur
22 jaar €11,78 per uur

Alle lonen zijn bruto all incl. vakantiegeld en vakantiedagen

Reageer altijd via Zoekbijbaan.nl!


Vereisten

Wat wij vragen:

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Minimaal 2 diensten per week werken 
 • Je bent minimaal 16 jaar
 • In bezit van een Smart Phone (iPhone of Android) met internetbundel
 • Woonachtig binnen of vlakbij Utrecht
 • Je bent vrolijk en representatief
 • Ook tijdens de wat minder leuke weersomstandigheden blijf jij positief!
 • Je bent klantvriendelijk en betrouwbaar

Je hoeft natuurlijk niet zelf over een E-bike te beschikken. De E-bikes staan klaar voor gebruik op het meldpunt / startpunt van je dienst.

English speaking colleaugues are also more than welcome!

Reageer altijd via Zoekbijbaan.nl!Minimaal opleidingsniveau: Niet vereist
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

BQ is ruim elf jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca- & Hospitalitybranche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt. Wij hebben één grote vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we wellicht niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelen daarmee al onze vaardigheden en krachten, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers! Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep, Vermaat Horeca, OSP / KLM Schiphol en Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. We bieden zowel starters als ervaren medewerkers flexibel, maar ook vast fulltime en/of vast parttime werk. BQ is actief binnen de horeca- & hospitalitybranche, waarbij wij beschikken over een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij onder andere denken aan partycateraars, restaurants, grandcafés (3&20, Cine café, Grolsch café (JC Arena)), SCHIPHOL (achter de douane) VIP lounges KLM, Privium lounges Schiphol, Jamie Oliver Deli, Grand café Taste from the Lowlands, internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum etc. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen het segment van de lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam. BQ voelt zich inmiddels ook geheel thuis in de logistieke distributie branche. Wij zijn altijd druk doende aan het werven voor de Bloemenveiling Royal FloraHolland te Aalsmeer en Naaldwijk. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud! Bij BQ is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten. Meld je aan! Wij horen graag van je. Groeten van het BQ team.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.