4.054 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Medewerker databeheer&intelligence met achtergrond/kennis van HR in Nieuwegein

20 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Nieuwegein
Soort werk: Personeel en organisatie
ICT
Branche: Personeel | Organisatie
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke starter of student die minimaal 16 uur per week bij ons een belangrijke bijdrage komt leveren op het gebied van machine learning opstelling. Iemand die overweg kan met data zoals het vastleggen en bewerken ervan en anderzijds kennis heeft van HR en het leuk vindt om dit te combineren. Daarnaast heb je kennis van Excel. Je bent een starter op de arbeidsmarkt of volgt een relevante HBO opleiding, denk aan Personeelsmanagement of Toegepaste Psychologie.

Maak kennis met ons
Wij zijn de beste loopbaanpartner voor de gehele beroepsbevolking (werkend en niet werkend). Wij leveren binnen organisaties de beste talentontwikkel- en talentmanagementprogramma’s (gericht op 21e-eeuwse vaardigheden en online loopbaaninstrumenten) en dragen hiermee bij aan het versterken van de loopbanen van medewerkers. Het bedrijf ondersteunt en motiveert medewerkers om aan de slag te gaan met hun talent én om een leven lang te blijven ontwikkelen. Het bedrijf werkt zowel voor organisaties als gemeenten als direct voor individuen.

Het bedrijf biedt
Bij het bedrijf hebben we oog voor elkaar waarbij wij elkaar uitdagen, inspireren en versterken om te blijven ontwikkelen en relevant te kunnen zijn. Als medewerker van het bedrijf heb je veel vrijheid om je werk in te delen en is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of drie jaar bij ons werkt. Mensen werken bij ons omdat ze enthousiast zijn over onze producten en diensten en vanwege de goede informele werksfeer waar naast hard werken ook veel ruimte voor humor en ontspanning is. Work hard, play hard.

Is je interesse gewekt?
Ben je enthousiast? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie (brief, video of anders). Heb je interesse om te solliciteren maar heb je nu al een vraag? We komen graag met je in contact!


Vereisten

Wat kan je verwachten?
In de rol van medewerker databeheer en intelligence werk je met nieuwe technieken en applicaties. Je start met de operationele kant, namelijk het labelen van zinnen voor skill herkenning en het valideren van opgeschoonde vaardigheden. Aanvullend verricht je onderzoek naar het groeperen van vaardigheden. Om je een beeld te geven van waar wij op dit gebied mee bezig zijn, hier wat informatie;

Al geruime tijd onderkennen we dat beroepen niet lang meer houdbaar zijn voor het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Werk wordt steeds dynamischer, niet alleen qua arbeidsvormen maar ook qua invulling en samenstelling. Dat betekent dat een traditioneel beroep steeds minder in die vorm als baan zal voorkomen. In plaats daarvan zal het steeds meer gaan om vaardigheden, die aangevuld of gevoed worden door kennis of vakgebied. Onlangs zijn we met een kennispartner een samenwerking aangegaan op het gebied van het herkennen van vaardigheden en skills in teksten en werken we aan een opstelling hiervoor; machine learning. Voor de machine kan gaan leren, moet het eerst gevoed worden door menselijke analyse; teksten worden opgeknipt in losse woorden die vervolgens gelabeld worden. We noemen dit het trainen van het model, uiteindelijk wordt het model steeds beter. Het belangrijkste doel is beter zicht te krijgen op de mogelijkheden om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te matchen.

Jij bent een belangrijke schakel in een nieuwe manier van informatie ophalen vanuit onze data. We gebruiken de informatie uit de applicaties die wij zelf bouwen. In deze functie werk je nauw samen met de informatiemanager en kan de functie verder uitgebouwd worden met taken en verantwoordelijkheden. Zelf startend, daadkrachtig en accuraat zijn eigenschappen die belangrijk zijn om bij ons te komen werken.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Wij maken employability en re-integratie succesvol. Wij ondersteunen overheden en het bedrijfsleven met innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van employability, HR applicaties, maatschappelijk verantwoord ondernemen, outplacement, re-integratie en klantmanagement en werving en selectie.

Bedrijfsnaam: Matchcare


Bedrijfsnaam:

Matchcare


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.