4.963 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan SQL Server beheerder in Den Haag

6 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Wil jij ook werken bij een IT bedrijf met overwegend jonge collega's die veel waarde hechten aan een informele, prettige en relaxte werksfeer? 

Het bedrijf
We zijn een middelgroot bedrijf, gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Ons team bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste collega's. En we zijn op zoek naar die een leuke collega die ons team wil komen werken. Affiniteit met computers is zeker een pre, maar geen vereiste.

De functie
Als SQL server beheerder ben je verantwoordelijk voor de servers waarop wij onze SQL databases hosten. Je hebt veel kennis van SQL server 2017, Windows Server en server clusters. Verder heb je ervaring met storage spaces direct, Windows Server datacenter en Microsoft hypervisor. Je bent in staat om een systeem op te zetten waarmee onze servers volledig redundant uitgevoerd worden en je zorgt dat er procedures worden opgesteld om problemen te voorkomen. Je voert dagelijks (preventief) onderhoud uit, je optimaliseert de SQL databases, controleert en verbetert de backups en verhelpt storingen. Daarnaast zal je al onze processen in kaart brengen en per proces een calamiteitenplan maken en up-to-date houden.

Ons aanbod
Een functie binnen een jong team, waarin teamgeest en goede sfeer de drijvende kracht is achter de successen die we de afgelopen jaren behaald hebben. We bieden goede, concurrerende arbeidsvoorwaarden en salarissen. Daarnaast bieden we onder andere:

  • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband). 
  • Relevante studies worden door ons betaald. 
  • Een prettige werkomgeving in één van de mooiste panden van Den Haag. 
  • Wij ontbijten (optioneel) en lunchen gezamenlijk, waarbij het eten door ons wordt verzorgd. 
  • Tijdens de pauze kan je tennissen, voetballen, poolen, tafeltennissen en tafelvoetballen. 
  • Iedere maand organiseren wij (voor wie mee wil) een leuk bedrijfsuitje en ieder jaar gaan we met zijn allen een luxe weekendje weg.
  • Kerstbonus

Verder
Omdat wij met 30 collega’s een niet zo’n grote, maar platte organisatie zijn, betrekken we al onze collega’s bij de diverse uitdagingen die we als snelgroeiend en ambitieus bedrijf regelmatig tegenkomen. We vinden het fijn als onze collega’s meedenken op managementniveau. Door de snelle groei komen hier ook weer allerlei nieuwe taken uit voort, waardoor het werk steeds afwisselend, leerzaam en uitdagend blijft.


Vereisten

Om goed in ons team te passen ben je collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken. Je wil fulltime of parttime aan de slag, waarbij je de keuze hebt om 3, 4 of 5 dagen te werken per week.

Je bent in staat om kritisch te redeneren, de juiste conclusies te trekken en trekt vooral níet ónjuiste conclusies. Een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen is heel belangrijk. Daarnaast ben je goed in plannen en overzicht te behouden.

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel een pre. Trefwoorden

systeembeheer  systeembeheerder  

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: Geen
Minimum aantal dagen per week: 3 dagen
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland. Ons team bestaat uit ongeveer dertig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste jonge professionals die ons team willen versterken. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn zijn er veel doorgroeimogelijkheden en verwachten wij van onze medewerkers dat zij ook op management niveau meedenken.Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen bijbanen

75,- netto per dag verdienen? Word promotor goede ...
Rotterdam & Dordrecht
Gave studentenklus voor het rode kruis in heel lim ...
Maastricht, venlo, sittard, venray en heerlen
Gave studentenklus voor het rode kruis in heel gel ...
Arnhem, doetinchem, winterswijk en zutphen
Gave studentenklus voor het rode kruis in frieslan ...
Friesland en groningen
Gave studentenklus voor het rode kruis in drenthe ...
Enschede, zwolle, deventer, almelo, etc.

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.