3.928 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.E-BIKERS zelfstandige sportieve bijbaan Ook top voor dames! in Amsterdam

22 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Transport / Chauffeur / Koerier
Horeca / Catering / Hostess
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: Goed uurloon per uur!
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Loontabel All-In:

16 jaar = € 7,41
17 jaar = € 7,76
18 jaar = € 8,36
19 jaar = € 8,96
20 jaar = € 9,56
21 jaar = € 10,15
22 jaar en ouder = € 11,78

Ben jij graag buiten en op zoek naar een goed betaalde flexibele bijbaan? Zoek dan niet verder want BQ is op zoek naar jou! Wordt E-Bike dinerbezorger in Amsterdam!

Ben je niet bekend in de stad? Geen probleem! Met de simpele routeplanner vind je altijd de juiste weg. De functie is zelfstandig en flexibel, wat het een ideale baan voor naast je studie maakt. Daarbij verdien je natuurlijk lekker bij!

Functieomschrijving:

Je gaat diner bezorgingen door heel Amsterdam verrichten middels een E-Bike (trendy elektrische fietsen). Als E-biker zorg je ervoor dat de bestelling van de klant efficiënt en goed wordt bezorgd. Een app op je smartphone meld je bij welk restaurant je een bestelling moet ophalen en waar deze vervolgens gaat afleveren. Met de routeplanner kom je altijd op het juiste adres uit!

Wat wij bieden:

 • Per direct aan de slag!
 • Een leuke, zelfstandige flexibele bijbaan
 • Mogelijkheid om op iedere dag van de week te werken
 • Diensten die starten tussen ca 16.00 u en 18.00 u en eindigen tussen 21.00 u en 22.30 u
 • Top verdiensten! 

English speaking colleaugues are also more than welcome!
 


Vereisten

Wat wij vragen:

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Minimaal 2 diensten per week werken /maximaal 7 diensten per week
 • Je bent minimaal 16 jaar
 • In bezit van een Smart Phone (iPhone of Android) met internetbundel
 • Woonachtig binnen of vlakbij Amsterdam
 • Je bent vrolijk en representatief
 • Ook tijdens de wat minder leuke weersomstandigheden blijf jij positief!
 • Je bent klantvriendelijk en betrouwbaar

English speaking colleaugues are also more than welcome!

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal dagen per week: 2 dagen
Beschikbaarheid: Door de week ('s avonds / 's nachts)
Door de week (overdag)
Weekend ('s avonds / 's nachts)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

BQ is ruim elf jaar geleden van start gegaan, waarbij van oorsprong voornamelijk actief voor opdrachtgevers binnen de Horeca- & Hospitalitybranche. Door de jaren heen hebben er zich ook vele opdrachtgevers vanuit andere branches bij ons aangesloten. Hierdoor hebben wij ons tot een zeer flexibel, veelzijdig en multi-dienstverlenend uitzendbureau ontwikkelt. Wij hebben één grote vestiging in Amsterdam. Op dat punt maken we wellicht niet al teveel indruk, echter dit is een weloverwogen bewuste beleidskeuze. Wij werken vanuit 1 centraal punt, bundelen daarmee al onze vaardigheden en krachten, kennis van zaken, kwaliteiten en expertise, met als resultaat een uitzendbureau met een ongekend grote slagkracht. Wij zijn uniek in onze capaciteiten en daadkracht! Voor ons is geen uitdaging te groot! Dit alles heeft tot op heden geresulteerd in een fantastische staat van dienst: ambitieuze hardwerkende medewerkers en zeer tevreden opdrachtgevers! Wij werken al jaar en dag intensief samen met onder andere: RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, SSP Schiphol, Thuisbezorgd.nl, Tankstations Smees Groep, Vermaat Horeca, OSP / KLM Schiphol en Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. We bieden zowel starters als ervaren medewerkers flexibel, maar ook vast fulltime en/of vast parttime werk. BQ is actief binnen de horeca- & hospitalitybranche, waarbij wij beschikken over een zeer grote diversiteit aan opdrachtgevers. Je kunt hierbij onder andere denken aan partycateraars, restaurants, grandcafés (3&20, Cine café, Grolsch café (JC Arena)), SCHIPHOL (achter de douane) VIP lounges KLM, Privium lounges Schiphol, Jamie Oliver Deli, Grand café Taste from the Lowlands, internationale beurzen en congressen in RAI Amsterdam, Beurs van Berlage, Scheepvaartmuseum etc. Daarnaast zijn wij werkzaam binnen het segment van de lunch en diner bezorging. Daarom zijn we naast horecamedewerkers ook altijd op zoek naar sportieve E-Bikers voor lunch en diner-bezorging binnen de regio Amsterdam. BQ voelt zich inmiddels ook geheel thuis in de logistieke distributie branche. Wij zijn altijd druk doende aan het werven voor de Bloemenveiling Royal FloraHolland te Aalsmeer en Naaldwijk. Daar bieden wij vaste parttime functies als zijnde Verdeler. Een leuke logistieke job voor jong en oud! Bij BQ is het het gehele jaar druk, er is een ruimschoots werkaanbod en daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe talenten. Meld je aan! Wij horen graag van je. Groeten van het BQ team.

Bedrijfsnaam: BQ


Bedrijfsnaam:

BQ


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.