4.676 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Pedagogisch medewerker in amsterdam in Amsterdam

26 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
Branche: Onderwijs | Opleiding | Training
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 12,00
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Vind je het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Ben je enthousiast, actief en zit je vol met leuke ideeën? Ben je opgeleid tot pedagogisch medewerker of volg jij een relevante opleiding en zit jij in je 3e of 4e jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je kan aan de slag gaan als pedagogisch medewerker bij verschillende kinderopvangen. Veiligheid en vertrouwen wordt bij onze opdrachtgevers voorop gesteld. Je biedt de kinderen een warme, veilige en vertrouwde omgeving. Je bouwt een band met ze op en verzorgt leuke activiteiten en doet spelletjes met ze. Je geeft zowel individueel als groepsniveau aandacht. Daarnaast is het belangrijk dat je situaties kunt signaleren bij collega´s, ouders en dat je de kinderen begeleidt naar zelfstandigheid.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Je vindt het leuk om met jonge kinderen te werken. Je bent enthousiast, stressbestendig en toont initiatief. Daarnaast krijg je energie van het talent in kinderen ontdekken en om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Je kunt goed luisteren en communiceert op kindniveau. Je bezit een geldig VOG of bent in staat om deze aan te vragen. Tot slot ben je uiteraard bevoegd om te werken als pedagogisch medewerker.

Wat bieden we jou?
Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding volgens cao. Je krijgt de kans om relevante werkervaring op te doen binnen het onderwijs. Ook kan je gebruik maken van de GRATIS trainingstool Good Habbitz, waar je meer dan 100 trainingen kan vinden!

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

Met een landelijk netwerk biedt Studentalent toegang tot HBO/WO studenten en starters voornamelijk in de sectoren klantcontactcenters, zorg & ICT en finance & administratie. Studentalent is 20 jaar doelgroepspecialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar bijbanen, projecten en startersfuncties.

Bedrijfsnaam: Studentalent Amsterdam


Bedrijfsnaam:

Studentalent Amsterdam


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.