4.676 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.FIELDSTARS DE PERFECTE BIJBAAN! Verdien 10 - 20 per uur! in Gouda

16 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Gouda
Soort werk: Promotiewerk
Callcenter / Customer service
Commercieel / Verkoop
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Dienstverband: Tijdelijk werk
Vakantiewerk
Vast werk
Bruto uurloon: 25,00 tot 500,00 per dag
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Niet werken voor je schulden, maar voor sushi en champagne.

Jij bepaalt je eigen salaris en daardoor kun je veel meer verdienen dan een standaard uurloontje! Naast jouw vaste dagloon, vul jij je salaris aan met verschillende bonussen. Het gemiddelde salaris is €105,- per dag en het hoogst behaalde salaris op één dag staat nu op €680,-.

Één hechte familie

Je zult wel denken; huh, familie? Maar bij Fieldstars zijn je collega’s niet alleen je collega’s, maar ook je vrienden en/of familie. Je werkt elke dag in een team met een of twee anderen en naast dat je elkaar kunt helpen, is het dus ook nog eens supergezellig!

Flexibel rooster

Wij weten hoe lastig het kan zijn om een fantastische bijbaan te combineren met school of studie. Daarom zijn wij super flexibel! Een week van tevoren geef jij je dagen door die je wil werken, zodat je nooit in de knoop komt met studeren en geen enkel feestje hoeft te missen!

Professionele trainingen waar je de rest van je leven wat aan hebt

Naast dat je met de juiste training veel kunt verdienen bij Fieldstars, vinden wij het ook belangrijk dat jij het maximale uit jezelf haalt. Je verkoopt niet alleen een product, maar ook jezelf en dat is een vaardigheid waar je de rest van je leven iets aan hebt! Denk bijvoorbeeld aan je toekomstige salarisonderhandelingen.

Wat ga je doen?

Als verkoper ben je hét gezicht van landelijk bekende kranten, waaronder De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Samen met gezellige collega’s spreek je elke werkdag op locatie voorbijgangers aan en maak je ze enthousiast voor producten van onze opdrachtgevers. Deze locaties verschillen van drukke stadscentra tot een plaatselijke markt, zo zie je dus ook een groot deel van Nederland terwijl je werkt!Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 17 jaar (16 in overleg) en woont in de omgeving van één van onze vestigingen.
  • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt een representatief en verzorgd uiterlijk.
  • Je hebt een vlotte babbel en bent sociaal vaardig.
  • Je bent enthousiast en toont doorzettingsvermogen

Solliciteren?

Zie jij jezelf als nieuwste lid van onze Fieldstars-familie en voldoe je aan de bovenstaande punten? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Solliciteer altijd via Zoekbijbaan.nl, op deze manier kunnen wij snel contact met je opnemen!Minimaal opleidingsniveau: VMBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Minimum leeftijd: 17 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Weekend (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsprofiel

2014 is het jaar waarin een jonge ondernemer Fieldstars startte, vanuit een kantoortje ter grootte van een zolderkamer in het centrum van Haarlem. Als ervaren verkoper ontdekte hij dat scholieren en studenten bijbaantjes hadden waarin hun kwaliteiten niet of niet volledig werden benut. Met zijn geloof in de kracht en energie van jonge mensen werd Fieldstars geboren; een fieldmarketingbureau dat gespecialiseerd is in het face-to-face werven van nieuwe klanten of donateurs, genereren van naamsbekendheid en het actief zorgdragen voor de verkoop van producten. Steeds meer jongeren voegden zich bij de Fieldstars-familie, die inmiddels meer dan 300 leden telt en waarvan het aantal nog iedere dag groeit. Deze 300 jonge, getalenteerde en goed getrainde verkoopmedewerkers werken bij Fieldstars verspreid over acht vestigingen. Fieldstars biedt hen de perfecte bijbaan, tot in het extreme. Werken bij Fieldstars is niet zomaar een bijbaan, we maken iedere werkdag legendarisch. Wij brengen het talent in medewerkers naar boven en gaan tot het uiterste dit zo goed mogelijk te ontwikkelen en te benutten.

Bedrijfsnaam: Fieldstars Utrecht


Bedrijfsnaam:

Fieldstars Utrecht


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.