4.836 bijbanen op middelbaar, MBO, HBO en WO niveau.Bijbaan Zorgadministratief medewerker in Eindhoven

23 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct

Bijbaan gegevens

Locatie(s): Eindhoven
Soort werk: Administratief
Branche: Gezondheidszorg | Medisch
Dienstverband: Vast werk
Bruto uurloon: 12,00
Land: Nederland

Omschrijving bijbaan

Voor verschillende zorginstellingen in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar studenten in de zorg! Denk hierbij aan onder andere Geestelijke Gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg . Volg jij een HBO of WO studie, bijvoorbeeld paramedisch, technisch medisch, biomedisch of overige medische studie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als facilitair zorgmedewerker voer je dienstverlenende werkzaamheden uit die het primaire patiŽnten proces ondersteunen. Dit zijn facilitaire werkzaamheden waaronder bijvullen en bestellen van materialen, het op orde houden van diverse ruimtes en het opmaken van bedden. Daarnaast houd jij je bezig met voorraadbeheer en het distribueren van medische materialen en post. Je verricht services op het gebied van voeding en diŽtiek voor de cliŽnten zoals het inventariseren van menu wensen, waarbij je rekening houdt met dieetvoorschriften en eetproblemen en het uitserveren van maaltijden en tussentijdse verstrekkingen. Jij bent het visite kaartje van de zorginstelling; jij hebt oog voor de patiŽnt en tevens zijn of haar bezoekers. Kortom, jij ademt gastvrijheid.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij volgt een HBO of WO studie richting de gezondheidszorg (denk hierbij aan geneeskunde, biomedische wetenschappen of gezondheidswetenschappen) en je wilt graag in een zorgomgeving werken. Door jouw studie heb je kennis van de basis begrippen in de zorg. Daarnaast ben jij flexibel inzetbaar en een mensenmens.

Wat bieden we jou?
Je komt te werken in een interessante zorgomgeving wat in lijn is met de studie die je volgt, kortom: je bouwt aan jouw C.V. Daarnaast biedt deze functie ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zal je tijdens jouw studie ervaring op doen om jouw carriŤre een boost te geven. Je hebt keuze uit verschillende gerenommeerde zorginstelling in jouw regio. Verder kun je rekenen op een prima salaris en een flexibele bijbaan die goed te combineren is met jouw studie.

Bijzonderheden
Het gaat bij deze vacature om een flexibele talentpool

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!


Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Minimum leeftijd: 18 jaar
Minimum aantal dagen per week: In overleg
Beschikbaarheid: Door de week (overdag)
Verplichte dag: Nee
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct

Bedrijfsnaam: Studentalent Eindhoven


Bedrijfsnaam:

Studentalent Eindhoven


Op zoek naar personeel?

Plaats vrijblijvend uw vacature


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Zoekbijbaan en stem je in met ons privacybeleid.